À propos de nous

LightBlog
Responsive Ads Here

Saturday, May 20, 2017

Rico Verhoeven vs Ismael Lazaar

De promotie aangekondigd dat de zwaargewicht kampioen, Rico Verhoeven, zal worden geconfronteerd met de nieuwe Nederlandse Marokkaan Ismael Lazaar kwam toen de promotie bezoekt de Brabanthallen in Den Bosch, Nederland, zaterdag 20 mei. De strijd zal een titel zonder titel geval te zijn.

Verhoeven komt in de strijd zonder te proeven nederlaag in de ring GLORY sinds 2012. De 27-jarige zes opeenvolgende gevechten heeft gewonnen, waaronder een TKO overwinning op veteraan tweede ronde Badr Hari GLORY Collision in december laatste.

Lazaar zal zijn promotie-debuut na een lange tijd onder de vlag Enfusion. De 26-jarige krijgt een decision winnen Atha Kasapis om Enfusion live 47 maart. Hij houdt wint over veteranen GLORY Daniel Sam en Thomas Vanneste, en ging in een titel gevecht met vijf rollen Jahfarr Wilnis.

De strijd van de vedergewicht titel eerder aangekondigde tussen de voormalige kampioen lichtgewicht en vedergewicht kampioen Robin van Roosmalen en Petchpanomrung Kiatmookao Thailand zal nu co-titel superfight Series deel van het evenement. De weltergewicht Murthel Groenhart en Harut Grigorian ook toegevoegd aan de kaart superfight Series. Echter, een middengewicht affaire tussen Amerikaanse Mike Lemaire en de nieuwe Chinese kwam Zhou Wei werd verwijderd van de kaart en beide vechters zal worden gereserveerd voor een latere datum.

De superfight Series GLORY 41 partij moet live uitgezonden op UFC Fight Pass, terwijl de belangrijkste raad GLORY 41 zal worden uitgezonden op ESPN 3.